MENY
0 Varor
0 kr
Prata uterum med Oss!

031-776 99 35

0 Varor
0 kr
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

 Santex vikvägg

 

 

 

Välkommen ut!

 

Öppna upp rummet med glasfasad

Ge ditt vardagsrum, sovrum eller kök en härlig utekänsla. Med Santex glasfasad av vikdörrar skapar du ett stort öppet panorama ut mot naturen. Utmärkt även som flytande övergång mellan hus och uterum/vinterträdgård/allrum.

Ny skön miljö för dig som älskar ljus. Vår helt nya öppningsbara glasfasad skapar rum att njuta i. Med extremt god värmeisolering som passar vårt nordiska klimat. 3-glaspartierna i serien håller högsta U-värdeklass. Profilerna har bruten köldbrygga, vilket innebär att de är mycket bra isolerade och att kylan inte leds in i rummet.

Santex glasfasadserie är svenktillverkad med kvalitet rakt igenom. För lösningar som inte bara ökar värdet på huset, utan också garanterat höjer trivselfaktorn. En god investering helt enkelt.

Mångfald av öppningsvarianter


Du har stor frihet att välja bland olika kombinationer för öppning. Välj också mellan 2- eller 3-glas i partierna. U-värdet i en vikdörr är mycket lågt.
 

Vikdörrar 2-glas

Maxhöjd 2500 mm
Maxbredd 7100 mm (7-delat)
Minbredd 1100 mm (2-delat)
U-värde 1,7*

Vikdörrar 3-glas

Maxhöjd 2800 mm
Maxbredd 8500 mm (7-delat)
Minbredd 1100 mm (2-delat)
U-värde 1,2*

*U-värdet avser hela konstruktionen med ett mått på 3000 x 2100 mm, beräknat av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut).

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.