MENY
0 Varor
0 kr
Prata uterum med Oss!

031-776 99 35

0 Varor
0 kr
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Santex glaspartier

 

Ingenting kan göra större underverk för en uteplats än ett ordentligt tak och rejäla glaspartier. Santex har det mesta för att uppdatera till ett uterum, allt från enkelglas till isolerade glaspartier för uppvärmda vinterträdgårdar. För de riktigt raffinerade fria lösningarna kan vi leverera mallskurna och måttanpassade partier.

Elegance
Elegance är ett glasparti som förlänger sommaren. Partiet har härdat enkelglas med eller utan energibeläggning. Givetvis kan du blanda fasta och skjutbara partier som du vill.

Elegance +
Vill du förlänga uterumssäsongen så mycket det bara går, utan att ta steget fullt ut till vinterträdgård, så ska du välja Elegance +. En skarp konstruktion med mjuka linjer. Stabilt, men också snyggt med dekorprofiler, dolda infästningar och inbyggt lås. Konstruktionsmässiga fördelar och ett exklusivt intryck gör att Santex Elegance + har sin givna plats, såväl i vårt sortiment som i tusentals uterum i framtiden.

Superior
Ett exklusivt glaspartisystem med unika konstruktionslösningar och tilltalande formgivning. Santex Superior är en kvalitetsprodukt i alla avseenden. Systemet är utrustat med brutna köldbryggor och inbyggda tätningar. Superior förlänger sommaren ännu mer än Elegance +.

Extend
Med Extend behöver du inte bekymra dig över vädret utanför. Ditt uterum blir som en tillbyggnad  med ett U-värde nästan i klass med en yttervägg. Perfekt för dig som vill utöka bostadsytan!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.