MENY
0 Varor
0 kr
Prata uterum med Oss!

031-776 99 35

0 Varor
0 kr
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Santex logotyp.

Santex uterum och vinterträdgårdar


Santex är nordens ledande leverantör av uterum och vinterträdgårdar. De erbjuder ett brett sortiment a
v uterumsmodeller som passar olika typer av hus och årstider. Uterummet kan helt anpassas efter dina egna önskemål. Du kanske vill ha ett trädgårdsrum som är helt fristående från huset? Ett lekrum till barnbarnen? En utslagsplats till din egen korthålsbana eller en dansbana till sensommarens kräftskiva? Ingenting är omöjligt. Förverkliga din dröm med ett svensktillverkat uterum från Santex!

Läs mer om Santex olika uterum genom att klicka på länkarna nedan och kontakta oss gärna på telefon 031 - 776 99 35 eller info@byggkompanietgbg.se.

Santex uterum GöteborgUterum Elegance från Santex.

Santex Elegance


Santex Elegance är ett uterum med en glasbeläggning som drar nytta av solens värme även under den kallare säsongen. Ett bra alternativ för dig som söker hög kvalité och vill förlänga sommarsäsongen!

Uterum Elegance Plus från Santex

Santex Elegance Plus


Detta uterum har samma fantastiska egenskaper som Elegance, men med isolerglas (2-glas) istället för enkelglas. Detta förlänger uterumssäsongen så mycket som det går utan att du behöver ta steget fullt ut till vinterträdgård.

Uterummet Santex Superior.

Santex Superior


I uterummet Superior kan du njuta året runt. Denna vinterträdgård har inbyggda tätningar och termiskt brutna köldbryggor som garanterar en mycket god isolering.

Uterum Extend från Santex.

Santex Extend


I uterummet Santex Extend kan du sitta och njuta utan att bekymra dig över vädret utanför. Det är en exklusiv serie vinterträdgårdar som erbjuder en unik design med effektfulla detaljer.

Attefallsrum från Santex.

Santex attefallsrum


Santex attefallsrum är det bygglovsfria alternativet som ger mycket för pengarna.

 

Santex uterum som vi måttanpassar för olika årstider

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.