MENY
0 Varor
0 kr
Prata uterum med Oss!

031-776 99 35

0 Varor
0 kr
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Tillbehör till tak

 

Santex rum är redan i utgångsläget bland det bästa du kan få till rimlig kostnad. Men, vi skulle inte vara där vi är om vi inte därtill ansträngde oss för att erbjuda våra kunder lite extra komfort och trygghet. Denna strävan har resulterat i ett genomtänkt tillbehörssortiment som bl a omfattar flera lås- och uppvärmningsmöjligheter, golvlister och friskluftsventiler, dvs små saker som gör stor skillnad och får ditt Santex Rum att bli ännu lite bättre.

Hängränna och stuprör

Hög kvalitet i UV-beständig plast. Finns i vitt och brunt. Även i plåt i färgerna mörkgrå, mörkröd, mörkbrun, klarvit, svart, auluzink, brunröd, silvermetallic och kopparmetallic.

 

Markis

Markiser ger dig full kontroll över skugga och sol, utsikt och avskildhet. Dessutom kan du anpassa ljus och värme under varma dagar och kyliga kvällar. Finns i flera olika vävar och färger.

LED-belysning

Ljusdekorera med LED-lampor inbyggda i trälist under takbalken. I vilket antal väljer du själv.

 

Stagprofil

Stagprofiler rekommenderas till tak som är djupare än 2500 mm.

 

 

Plisségardiner

Plisségardiner dämpar både ljuset och ljudet i ditt uterum. Genom att de reflekterar ljusetsänks temperaturen i uterummet under varma dagar. Samtidigt isolerar gardinen mot kylan under bistra vinterdagar.

Finns totalt 5 vävar/färger. Vissa av dessa har pärlemorbaksida som effektivt reflekterar sol-ljuset. Däröver finns 2 vävar med mörk-läggande baksidor. Skena i vitt eller aluminium.

                              Linspel

                              Hjälpmedel för att öppna och stänga skjuttak.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.